Τηλέφωνο: 2310 760248
 • Εγγραφή
 • Είδη Γραφείου/ Αριθμομηχανές


  ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ CANON - AS-120

  zoomable

  AA: 246 Κωδικός: ΚΝΝ.001

  Tιμή: 8.00 €
  Μαύρο
  145X100X33.5mm
  Διαθεσιμότητα : Σε απόθεμα

  ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CANON AS-120

  Περιγραφή προϊόντος

  Calculator Canon Mini Desktop Dual Power 12 Digit AS-120

  Μίνι επιτραπέζια αριθμομηχανή Canon AS-120 12 ψηφίων με καμπύλο σχήμα, που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των επαγγελματικών γραφείων. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η διπλή τροφοδοσία ρεύματος, η κεκλιμένη οθόνη και το κομψό φινίρισμα σε σκούρο γκρι χρώμα.

  Μεγάλη κεκλιμένη οθόνη LCD

  Χάρη στο καμπύλο σχήμα της, αυτή η αριθμομηχανή 12 ψηφίων διαθέτει μεγάλη κεκλιμένη οθόνη LCD για να διαβάζεις εύκολα όλους τους αριθμούς με μια ματιά, σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Η φιλική προς τον χρήστη διάταξη περιλαμβάνει ευδιάκριτο πληκτρολόγιο και μεγάλα πλήκτρα με χρωματική κωδικοποίηση που εξασφαλίζουν εύκολη καταχώριση τιμών χωρίς σφάλματα.

  Κομψή, επαγγελματική σχεδίαση

  Αυτή η μικρή και ελαφριά αριθμομηχανή σε σκούρο γκρι χρώμα διαθέτει κομψή και επαγγελματική εμφάνιση. Είναι σχεδιασμένη ώστε να δείχνει ωραία είτε στο γραφείο είτε στο ράφι.

  Σχεδίαση σύμφωνα με τα πρότυπα αειφορίας

  Επιπρόσθετα της εργονομικής σχεδίασης, αυτό το μοντέλο επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον, ένα χαρακτηριστικό που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους τους σύγχρονους οργανισμούς αλλά και τους μεμονωμένους χρήστες. Ορισμένα από τα πλαστικά μέρη της αριθμομηχανής κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά προϊόντων Canon.

  Ενεργειακή αποδοτικότητα

  Η δυνατότητα διπλής τροφοδοσίας της αριθμομηχανής, με μπαταρία και ηλιακή ενέργεια, εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Χάρη στη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, η αριθμομηχανή σβήνει μετά από περίπου 7 λεπτά αδράνειας, για εξοικονόμηση ενέργειας.

  Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές
  • Περισσότερα
  ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ CASIO

  ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ CASIO

  Tιμή: 18.00

  Ομάδες Προιόντων

  Μενού Πελάτη

  Το καλάθι σου

  Το καλάθι σου είναι άδειο

  Επιλεγμένα προϊόντα